Lean Six Sigma projektvezetés - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk > Mivel foglalkozunk

Projektvezetés

Vevője nem tudja kivárni a strukturált folyamatfejlesztési módszerekről szóló képzés és az azt követő betanulási idő végét?
Újra és újra ugyanazok a problémák jönnek elő, amelyekről azt hitte megoldódtak?
Azonnali folyamatfejlesztési segítségre van szüksége?

Béreljen Lean Six Sigma projektvezetőt
akár azonnal!

A határidőt és erőforrástervet betartó
folyamatfejlesztési projekt indításának alapja a megfelelően definiált projekt 5W2H alapján továbbá az alábbiak pontos definiálása:

  • Mi a kulcs üzleti folyamat, amelyet fejleszteni kíván? Hol vannak a határai?

  • Rendelkezésre állnak elég hosszú és megbíztható idősorok továbbá definiált a folyamttól elvárt cél?

  • Valós problémát mutat a fenti mérőrendszer?

  • A probléma megoldásával ténylegesen kimutatható megtakarítást generál?

            - Árbevételt növel, vagy
            - Költséget csökkent, vagy
            - Készletet csökkent, úgy
              , hogy közben a másik kettő nem romlik...

  • Valós (külső, illetve belső) vevői igényt elégít ki?


A fentiek hiányában nem biztosítható a költségkereten belüli határidőre történő megvalósítás.

Lean Six Sigma szakértőink képesek megítélni szükség van-e valamiféle fejlesztésrea kiválasztott területen, vagy a már kialakított standardok betartásával elérhető a kívánt állapot.

Ne kezdjen mindaddig fejlesztésbe, amíg a folyamat nem stabil!

500+ vezetett, illetve mentorált Lean Six Sigma tapasztalatunkat felajánljuk az Ön számára, hogy kulcs üzleti folyamatait fejlessze legyen szó kulcs üzleti folyamataiban meglévő hibák, illetve ingadozás csökkentéséről, vagy termék, anyag és információ áramlásának megteremtéséről.

Keressen bátran, kérjen ajánlatot!

A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. Lean Six Sigma filozófiája: A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft - egyesek szerint Magyarország legfelkészültebb és legjobb ár-érték arányt nyújtó Six Sigma képzési és tanácsadási szolgáltatója - vallja, hogy hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára kulcs üzleti folyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Célja, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és Six Sigma projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási tanácsadás révén. Ezáltal a Lean Six Sigma tanácsadásban résztvevő vállalatok versenyképessége javul, hatékonyabban és veszteségmentesen képesek kulcs üzleti folyamataikat működtetni, meglévő vevőik igényeit kielégíteni, vagy új piacokat megszerezni és hosszútávon fenntartani. Six Sigma Green Belt és Six Sigma Black Belt képzések segítségével tanuló szervezetté a Six Sigma tanácsadásban résztvevő vállalat tanuló szervezetté alakul át, így a munkatársak motiváltsága megnő, kreatívabb, jobb problémamegoldókká válnak. Six Sigma képzés és projektmenedzsment során a résztvevők megismerkednek a DMAIC folyamat lépéseivel egészen a projekt alapító okirat készítésétől, a folyamattérkép megrajzolását követően, a mérőrendszer analízissel, vagy angolul gage R&R-ral. Six Sigma projektjükben statisztikai adatgyűjtést követően folyamatképességet számítanak, hipotéziseket fogalmaznak meg, amelyeket statisztikai elemzésekkel fogadnak el, vagy cáfolnak meg, hogy a kulcs folyamatot jellemző probléma gyökéroka feltárásra kerüljön. A megoldás helyességét statisztikai módszerekkel ellenőrzik, s végül a Lean Six Sigma projekt eredményeket statisztikai folyamat kontroll grafikonokkal (SPC grafikon) ellenőrzik, s a Six Sigma projekt szempontjából kritikus inputokra toleranciákat, illetve kontroll tervet határoznak meg. A Lean Six Sigma projekt végrehajtása során részletesebben ismerik meg az üzleti folyamatokat, feltárásra kerülnek újabb folyamatfejlesztési lehetőségek, amelyekre újabb Lean Six Sigma projektet indíthatnak ezáltal valódi folyamatos folyamatfejlesztést végrehajtó tanuló vállalattá válik a szervezet.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz